Stemning & musik

Elvis middag ved hyggelige borde

B&W Grand Ballroom danner rammen om en fantastisk rejse gennem Elvis Presley´s liv og stemningen af 50erne i et kæmpe Elvis univers. I sidder ved hyggelige borde under middagen og under koncerten. Nyd vores helt fantastiske buffeter med alle Elvis’ største, sjoveste og lækreste livretter, desserter og kager, og vi servere ved bordet hele aftenen rødvin, hvidvin, øl, kildevand og sodavand, drinks samt friskbrygget kaffe. I skal blot nyde denne musikalske aften!

Elvis middag ved hyggelige borde i B&W Grand Ballroom - Lørdag den 11. november 2017

Koncerten – en WOW-oplevelse!

Livekoncert med Henrik Busborg & the Devils med stort 8-mands band med blæsere, korpiger samt special gueststars: Stort sprudlende gospelkor. Fire timers forrygende underholdning i et kæmpe Elvis univers.

Her er ingen falske bakkenbarter og ingen parykker.  Kostumerne er syet efter mål af Elvis’ egne skræddere i USA. Der er ganske enkelt tale om et helstøbt show – med blik for helheden og nænsom kælen for detaljerne.

Koncerten er en siddende koncert, og der er ikke dansegulv eller ståpladser.

Henrik-Busborg-the-Devils -image-754

Vi glæder os til at se jer til en uforglemmelig, hjertelig og fantastisk aften i B&W Grand Ballroom!

VORES GÆSTER HAR SAGT:

En aften i VERDENSKLASSE…..alt var perfekt….godt gået” Vibeke Monrad

Super fantastisk aften, hvor der var styr på alt, dejlig mad, god betjening og skøn musik, virkelig en uforglemmelig aften. Stor ros til jer og tak for en dejlig aftenGitte Mouritsen

“En stor TAK til arrangørerne for en meget flot og dejlig aften – I havde tjek på alt fra a-z og sørgede for god mad/drikke og betjening i verdensklasse… “ Brian Lund Heine

“SUPER ARRANGEMENT, EN DEJLIG UFORGLEMMELIG AFTEN” – Jonna Aase Olsen

“Simpelthen en fantastisk aften. Den oplevelse kan man leve længe på. Tak”– Dorthe Caroline Jensen

Gem